Radiatorn är fylld med miljövänlig olja och har konvektorer på baksidan. Oljan fungerar som stabilisator och ger jämn värme över hela radiatorytan. Radiatorn bränner ej damm och blir då det perfekta miljövänliga valet för astmatiker och allergiker. Radiatorn levereras i både 230V och 400V. Kapslingsklass IP21.
Från
kr
 2 30900kr
kr
Lägsta priset senaste 30 dagarna
1) { qty = qty - 1 }">
st
Endast online
Postnummer
Förväntas lämna lagret inom
Skickas direkt från leverantör
Uppdelad leverans när du handlar från fler av våra leverantörer
Varan är tillfälligt slut. Förväntas i lager
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Radiatorn är fylld med miljövänlig olja och har konvektorer på baksidan. Oljan fungerar som stabilisator och ger jämn värme över hela radiatorytan. Radiatorn är försedd med elektronisk termostat som håller en behaglig värmenivå, vilket spar energi. Termostatenär otroligt noggrann med en exakthetsavvikelse på +/- 0,2°. Den är försedd med WiFi-termostat och överhettningsskydd. Radiatorn är helt ljudlös och luktfri. Radiatorn bränner ej damm och blir då det perfekta miljövänliga valet för astmatiker och allergiker. Radiatorn bränner ej damm och blir då det perfekta miljövänliga valet för astmatiker och allergiker. Radiatorn levereras i både 230V och 400V. Kapslingsklass IP21.
OBS! Till 400v-varianterna behövs det kompletteras med en kopplingsbox (se passande tillbehör).
Det är kanske inte alla värmeelement som vinner priser för sin estetiska skönhet. Då är det tur att det är lätt åtgärdat med ett stiligt elementskydd som samtidigt släpper igenom den goa värmen. Bäst av allt är att det är ett roligt projekt som inte heller är så svårt eller kräver en hel arsenal av specialverktyg. Vill du så kan du även anpassa designen till just din stil.
Rummets storlek avgör hur mycket värmeeffekt du behöver och därmed hur stort elementet ska vara. Ofta placeras elementen under fönster för att motverka kallras – elementet bör ha samma bredd som fönstret. Effekten på elementet ska klara rummets effektbehov och beroende på hur välisolerat huset är kan detta skilja sig åt. Som tumregel brukar man ange 60-70W per kvadratmeter golvyta eller 25-30W per kubikmeter luft i rummet.